Annons
Annons

små små små mjuka mjuka mjuka

hejregina kaniner4

I helgen var jag och Mattias hos min syster och hennes familj och på lördagen tog vi en promenad för att hälsa på några minikaniner

hejregina kaniner3

En av deras vänner hade nämligen uthuset fullt och jag ville ta med mig samtliga hem

Annons

hejregina kaniner2

Dom var så väldigt mjuka och keliga

hejregina kaniner

Och vem vill inte ha en sån här som hoppar runt benen när man sitter och arbetar om dagarna?

hejregina kaniner5

♡♡♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Ååh, fantastiska! Har bekanta i min hemstad som får såna där små då och då, och det är ju för mysigt att sitta och gosa en hel eftermiddag med en sån där i knät!
  http://herbariumet.blogg.se

  • hejregina

   ja, så himla söta!

 • Hedvig

  Jag sa till Alice att Du längtat efter Pyret på kvällen och då skrattade hon gott…

  Ha en fin dag!

  Kram
  Hedda

  • hejregina

   <3

 • ÄE DÖR så fina! <3

  • hejregina

   I KNOW <3

 • Men åååååååh! Sötaste någonsin!!

 • Emma

  Hej Agnes! Jag har försökt få tag på dig via Facebook, mejl och sådär för att jag var en av de som vann lika olika, vet dock inte om du har fått något av dem? Du kan väl svara på detta om du ej sett!

  • hejregina

   hej emma! jag har sett och skickat -hör av dig om den inte kommer fram!

 • josefine.
Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar