Annons
Annons

Smålands djupa skogar

hejregina.blogspot.com pastamaskinI helgen var jag i smålands djupa skogar med min kör och sjöng i olika små samhällen. Bästa helgen! Vi gick på loppis, pratade, sjöng, spelade spel, hade 5kamp osv. Och från loppisen fick jag med mig den här.

Annons

En pastamaskin! Kompakt och söt med tre nivåer. Först manglar man degen i första facket. Sen väljer man om man vill ha tagliatelle eller spagetti. Så nu planerar jag olika pastarätter när jag går runt och bygger på dagarna ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar