Annons
Annons

S+M=sant

Förra året gifte sig mina första nära vänner. Det var väldigt fint och vi hade fått äran att göra bröllopshäftet till festen. Vi letade i deras gamla fotoalbum, bland teckningar och citat och pratade med deras föräldrar för att hitta guldkornen.

Annons

Sen tog vi några nya bilder som passade in, som den här.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Fint!

 • Vad roligt!
  Bröllop är så himla fint. Heja kärleken!

  sv: Typsnitt är beroendeframkallande. Och jätteroligt..! Vilken fin blogg du har, förresten 🙂

 • åh jag hittade din blogg precis nu genom fröken pimpinell och jag älskar den! den är ljuvlig. allt är snyggt, layouten och alla bilder.

 • Anonymous

  Hej nu såg jag ditt äpple. Du är en rolig person!

 • Så väldigt fint!

 • åh vad fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar