Annons
Annons

Som en glimt

hejregina.blogspot.com fixarJag hoppas att sommarlovskänslan kommer över mig i helgen. Jag längtar ihjäl mig efter ledighet. Att göra vad jag vill och kanske inte något alls. I måndags gick jag hem från skolan klockan 5 och bara satte mig i soffan.

Annons

Fint och ovant. Att komma hem innan dagen är slut och att uppleva våran vardag. Som jag saknar den när det är mycket att göra. Mattias satt och putsade sina nyfyndade skor och ljuset fyllde hela lägenheten. Jag satt stilla. Sen dukade vi fram kvällsmat. Som en glimt av sommarlov ✿ ☼ ✿

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Fint det låter 🙂 Vill också ha sommarlovskänsla nu.

  • Ja, visst är de där enstaka kvällarna så himla värdefulla, när man liksom för stunden inte har tid för annat?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar