Annons
Annons

Som ett brev på posten

hejregina shortsen2Nu har mina shorts som jag har köpt från Linneas butik kommit och de sitter perfekt! Alltid lite av ett lotteri när man köper utan att prova.hejregina shortsen3De är blommiga jeans med guldknapp.hejregina shortsen1Sommar på 3? Ett två tre
Detta passar dessutom ypperligt bra in på Emmas vårskrik, ni skriker väl också?
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Skitsnygga!

  • Jag provar aldrig. Jag tänker att min kropp med all säkerhet kommer förändras genom livet och att jag någon gång kommer kunna ha allt. Fast så blir det säkert inte, men jag lever på hoppet.

    • Åh, det var en bra tanke, den ska jag ta med mig genom fyndandet!

  • Sjukt fina!! bra köp!!!=)

  • Jättefina shorts!
    Har också gett upp vårskrik på min blogg 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar