Annons
Annons

Som mjölk, snö eller socker

hejregina pianooMitt piano är numera vitt! Jag blev så trött på den bruna färgen och eftersom jag ändå skulle grunda det vitt innan jag målar någon färg, så bara gjorde jag det. Och nu när det är vitt lyser det upp så fint att jag har bestämt mig för att det får vara så ett tag..

Annons

Dessutom har det fått en ny plats. Innan stod det precis vid min ytterdörr och såg ut såhärhejregina pianodjurPå pianot står en godisskål, en burk med massa tior och alla djuren. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Vad fint det blev!

 • otroligt tjusigt!

 • Gud, vilket fantastiskt fint piano!

 • Det blev ju superfint!

 • Fint som snus!

 • Isa

  Hej Regina! Du, jag undrar om ditt piano är i teak? För jag har ett precis likadant piano som jag vill måla, som jag tror är i teak. Och teak är ju ganska svårmålat… Hur gick du tillväga när du målade? Förbehandlade du något? undrar isa…

 • Tjusigt! Jag älskar karttapeten, vart kommer den ifrån? Älskar den så mycket att jag pinnade den till mitt kartalbum på Pinterest, hoppas det är okej?

 • Superfint

 • Fint med vitt! Tröttnar du kan du måla små djur på det.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar