Annons
Annons

sommaren då allt blev nytt

måla golv hejregina

Välkomna tillbaka till vardagen! (som nu har börjat för de flesta?) Här kommer som vanligt en liten samanfattning av vad som hänt här under de ledigare månaderna för den som har haft fullt upp med sommar stället för att läsa bloggar! Jag och Mattias avlsutade maj med att förlora en budgivning (började bli vana) och bestämde oss för att sluta leta och bo kvar i lägenheten istället. Och när vi ändå skulle bo kvar passade vi på att måla om köksgolvet

Annons

hejregina.blogspot.com tidningen

Sen gav jag några små tips till er som gått vidare till arkitektprovets provdagar och nu undrar jag så väldigt mycket hur det gick för er? Kom ni in/har ni börjat/känns det bra? ☼

firar

Sen dröjde det inte lång tid innan vi firade och vi förstod det knappt själva. För bara någon dag efter att köksgolvet var målat hittade vi ett litet tegelhus som vi inte kunde glömma och tänkte vi testar en gång till. Sista chansen. Allt gick svinfort och när vi kom hem den här kvällen med påskrivet kontrakt kändes allt så väldigt overkligt. Och pirrigt. OCH FINT

IMG_3978

Ni visste nästan ingenting om allt så jag började ifattberättandet med att skriva lite om mitt samarbete med IKEA som ju var anledningen till att jag pendlat till småland hela våren

dela monstera

Jag planterade mitt monsteraskott som hunnit få tusen rötter (den överlevde flytten och mår bra)

kaninbur

Och svarade på lite frågor från er. Tipsade till exempel alla med kanin att bygga ett höghus av plywood

mdf hejregina

Jag gjorde om min verktygstavla till en flexibel tavelvägg. Vilket egentligen var en del i att förvandla mitt kontor till ett extra sovrum inför mäklarbilderna men det kunde jag ju inte säga innan jag berättat

hejregina 30 veckor gravid

Och sen var det på tiden att avslöja den absolut finaste nyheten <3 (som ju var anledningen till att vi inte ville flytta försent) Den här lilla människan som vi inte vet någonting om mer än att vi längtar ihjäl oss tills vi ses!

hejregina nya fina växter3

Och sen drog det redan ihop sig för flytt så då blev det brått att avslöja att vi skulle byta hem. Jag sa hejdå med en rad bilder på hur lägenheten sett ut under tiden vi bott här

hejregina.blogspot.com rummet

Och så passade jag på att visa hur det såg ut förra gången vi flyttade. Då bytte vi Göteborg mot Malmö och det visade sig vara ett ypperligt drag <3

Så hej och välkomna till den här hösten som jag inte har en aning om hur den kommer bli!! <3 <3 <3

DELA (36)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Linnéa

  Så fint alltihop! Heja dig och din lilla familj!
  Jag har en fundering kring hur du lyckades få rötter på din monsterastickling? Jag har provat flera gånger, men mina får inte ens början till rötter, förstår inte alls vad jag gör för fel eftersom jag lyckas med alla andra växtsorter jag provat hittills. Har du några tips? Ska den stå i något särskilt ljus eller finns något annat knep? Tack på förhand och kram!

 • hedvig

  åh så roligt!! älskar din inredningsstil!

  http://hedvighedvig.devote.se

 • Matilda

  Så mycket spännande, fint, roligt, längtigt och bra som händer er nu! Lycka till med allt, kommer bli toppenbra! (Grattis till huset också! Tegelhus, det är grejer det! Älskar vårt!)

 • Men åh vad kul!! Många grattiskramar!

 • Jo

  Jag kom in på arkitektprovet! På måndag börjar introveckan, är så pepp! Men vill fortfarande så himla gärna läsa ditt exarbete! Vann inte i utlottningen 🙁 finns det någon möjlighet att läsa den? Kanske inscannad eller så? 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar