Annons
Annons

Sommarnattskänsla

hejregina alfapetIgår hade jag en så fin dag! Jag och Mattias började med att storstäda hela lägenheten innan vi fick finbesök. En utlovad picknick vi försökt boka in länge. Vi började ute i solen och bara pratade och pratade.

Annons

Men efter några timmar tog vi med filten in och fortsatte på lägenhetsgolvet. Vi spelade Go och berättade historier.

Mitt i spelet blev vi avbrutna av någon slags sång utanför fönstret. Det visade sig att balkongen 5 våningar upp hade fyllts med människor som brustit ut i vårsång med en kraft utöver det vanliga. Och fint var det, säkert fyrstämmigt.

Sen tog vi en lång promenad och jag tog med mig cykeln och fick sommarnattskänsla

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Gud, det låter ju på tok för bra! Alldeles underbart.

  • herlig bilde!!

  • låter himlahimla fint alltså.

  • Härligt och mysigt! 🙂

  • Fantastisk bild

  • romantico!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar