Annons
Annons

Söndagsgodis

Vid den här tiden för ett år sedangick jag in på den lilla loppisen i grannsamhället och blev förälskad i denna lilla godisskålen. Det känns så mycket lyxigare att äta söndagsgodis ur en skål med fot än ur en påse. Glad advent! 
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • superfin! älskar allt i pressat glas!

  • Jaiks vilken fin och annorlunda blogg du har.
    Och tack för att du kikade in på mina akvareller. De föreställer Clara och Anna Ileby. Om du vet vilka det är! Duktiga tjejer. Nej, nu ska jag kika vidare i din blogg.

    Ha en härlig jul.

  • Åh, underbara bilder! Å vilken vacker blogg du har. Gillar om-texten om dig. 🙂

    Å så säger jag, och Sven, tack för fina orden! 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar