Annons
Annons

Soppa på rötter

Det blev en soppa. Jag kom hem och var ganska så osugen på att laga mat, men så kom jag på att jag hade köpt morötter, palsternacka och pepparrot, vilket inte hör till vanligheterna. Så jag fick en liten energikick att prova något nytt (och att använda min stavmixer..!)
Jag tog en klick smör i botten på en kastrull och hällde i en purjolök.

Annons

Sen tärnade jag upp en bit pepparrot, två morötter och tre palsternackor och hällde i kastrullen tillsammans med grönsaksbuljong. Jag fyllde upp med vatten så att grönsakerna täcktes och kokade i 25 minuter. Sen tog jag fram mixern. Mixade direkt i kastrullen och hällde i mjölk tills soppan fick rätt konsistens. (salt, pepper och vitpeppar hade jag också i) Sen var det klartt. Faktiskt väldigt gott. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Ser jättegott ut!

  • Oh, ännu ett sopprececpt. Måste prövas!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar