Annons
Annons

Stool&google

Igår klädde jag om en stol. Det är en gammal industristol som jag fått ta hand om åt min mor. Hon har haft den i sin ateljé sen jag var liten och om jag minns rätt tog hon över den från en nerlagd fabrik.

Annons

Jag gillar den verkligen. Jag hann precis klart innan Frida och Amanda kom förbi och vi kom på att vi kunde åka till IKEA. Jag och Mattias fortsatte den spontana kvällen med att åkta direkt ut till landet. Jag arbetar ju hemifrån denna veckan och Mattias får närmare till jobbet. Så jag hann inte fota det färdiga stol-resultatet. Och här ute tänker jag stanna tills på söndag. Men såhär såg den i alla fall ut innan jag började.

OCH, det är så kul att se hur ni hittar hit från google. Senaste tiden tillexempel:
fredagsmat, gles gran, skära pumpa, luftventiler i lägenhet, pepparkakor kamel, snygga byx etiketter, måla ett piano, lönnblad, symetriskt foto, hus blyertsfärg, moonrise kingdom, bröllopshäfte, ballerina kakor, compact living
Luftventiler i lägenhet liksom. Hej&välkommen
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Sicket fint stol-projekt! Och spännande med en cliff hanger, ser verkligen fram emot att se det färdiga stol-resultatet.

  • världskartan bakom ser helt fantastisk ut

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar