Annons
Annons

stora fjärilar!

make pasta butterflies hejregina2

Igår var jag inne på mjölk & arsenik och blev så sugen på att göra egen pasta som små fjärilar. Och måndagar behöver ju all den vardagslyx som kan tänkas så jag blandade 2 dl mjöl ett helt ägg + en till äggula och lite olja som jag plastade in och lät ligga i kylen ett tag

Annons

make pasta butterflies hejregina3

Sen gjorde jag en form på samma sätt som när jag bakade pepparkakor och eftersom jag ville ha räfflade kanter men inte hade någon liten tång att böja med fick de bli ganska stora

make pasta butterflies hejregina

Och det roligaste är ju att knipa till på mitten! Vips fjärilar!!

make pasta butterflies hejregina4

När de har torkat är det bara att koka i någon minut och äta upp ☼ !

ps. Idag släpps månadens Monthly Makers-tema hos februarivärden Annica! Vill du vara med/undrar något/fattar inte alls > läs mer här och för att se alla bidrag från förra månaden finns ett samlingsinlägg hos Emelie!

DELA (5)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Men åh, fjärilspasta är så gott! Himla smart med en form också ju!?

  http://herbariumet.blogg.se

 • elise

  åh, känns som en sån sak en bör göra innan en dör – sin egen pasta. såg ju relativt enkelt ut ändå. http://singmyspring.blogspot.com

  • hejregina

   men verkligen, inte alls svårt! gört (:

 • Men jag döööör vad gulliga! Och vad bra att du tipsade om monthly makers, jag undrade just när nästa skulle släppas 🙂 Kram
  http://harborellen.blogspot.com

  • hejregina

   (: yes, nu får vi fundera vad man kan göra om!

 • Åh det var länge sedan jag gjorde pasta – måste rota fram maskinen… Tack för inspirationen!
  http://www.vararum.se/blog

  • hejregina

   <3

 • Alexandra

  Men gud vad fina!!

 • Men åh, så fint! Och så lätt att göra!

 • Åh så mumsigt!

 • Stine Friis Hals

  Så fine pastasløyfer! Gleder meg til jeg får større kjøkken, så jeg kan rulle pastadeig 😀

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar