Annons
Annons

Stora höststädardagen

hejregina från balkongenJag och Mattias städade hela lördagen. Allt möjligt. Plocka, sortera ut sommarkläder, rensa avlopp, våttorka osv osv. Det är så skönt att komma hem efter en lång skoldag när man vet att det är rent och i ordning. Jag var tvungen att smyga ut på balkongen och se hur det blev. Mattias säger hej.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Alltså wow, så fint ni bor!

 • Alltså! Så himla fint ni bor!

 • grymt härligt ju!!!

  ellen

 • Åh så fint!!!

 • Hej Regina vilken fin och kreativ blogg du har!

  SV: Men du den lilla bilden som syns när man kommenterar hos någon annan? I mina in ställningar på min blogg har jag klickat på ”Blog Picture / Icon”
  Ha en fin dag!

 • och fint blev det!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar