Annons
Annons

Stora vårstädningen!

När jag vaknade igår morse kändes det lite hopplöst efter att dagen innan tagit första steget i årets storstädning, plockautalltpågolvetsådetintefinnsnågonåtervändo-steget. Men så här i efterhand när allt är klart känns det väldigt bra.

Annons

Lådorna är sorterade in i minsta detalj, golven är våttorkade och allt luktar rent. Som belöning ska jag tillbringa hela dagen på spa som jag fick i julklapp av Mattias och sen ska vi fira påsk! Skönt.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Vilken belöning att ta till efter vårstädningen. Önskar jag kunde säga att jag hade detsamma:)

  • Bra jobbat! Ha det så mysigt på ditt spa.
    Glad Påsk!

  • ja fan vad gött det är efteråt! spa är också gött 😀

  • Så fint du har det hemma hos dig. Pianot, den stora kartan, plåtburken med pysselsaker… åh! Hälsningar Sara

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar