Annons
Annons

svarvade ben till dig!

hejregina.elledecoration.se pretty pegs 2

Nu tänkte jag att vi skulle ha en liten tävling! Jag har nämligen fått äran att tävla ut fyra stycken ben från PrettyPegs ☼ PrettyPegs är ju företaget som gör ben till möbler från Ikea (som vi tex har på vår säng och soffa) men för ett tag sedan lanserade de även sin kollektion för bordsben! Bordsbenen levereras med fästen som går att skruva på nästan vad som helst = massvis av möjligheter!!

Annons

hejregina.elledecoration.se prettypegs ben

Sen är de gjorda i de finaste formerna och färger. Jag använde 4 Siri-ben för att göra en upphöjd byrå. Jag skruvade fast dem på ett skåp från 70-talet som jag köpte på blocket för 100 kr. Sen målade jag det grågrönt med golvfärg som jag hade över sen vi målade i sovrummet. (fäst alltid höga möbler i väggen!)

✎ För att delta i tävlingen: Kommentera på det här inlägget. Skriv vilka ben du skulle vilja vinna och ett förslag på vad du skulle kunna använda dem till. Glöm inte att lämna en fungerande mailadress så vi kan kontakta dig

✎✎ För att delta i tävlingen med dubbel vinstchans: + dela på Facebook (enkelt med hjälp av den lilla knappen nedanför inlägget) Skriv också med vilket alternativ (✎ eller ✎✎) du valt att delta med

CX_0k3 on Make A Gif, Animated Gifs

(gif) Nu ska vi bara bestämma oss hur vi ska möblera in det här lilla tillskottet i vårt hem ♡ Lycka till med tävlingen!

Tävlingen avslutas den 11/11 kl 23:59. Därefter drar Prettypegs en vinnare som de kontaktar via mail. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

DELA (65)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Erika

  Estelle benen är så snygga! Tillsammans med petroliumblå beståskåp skulle de bli perfekta i vårt vardagsrum.

 • Moa

  Åh jag skulle typ dö för ett par svarta Siri-bordsben!! Har precis blivit oihop och osambo och alla möbler jag har nu känns inte riktigt som mina längre. Med köksbordet som centerpiece i min lilla lägenhet så skulle det vara så fint med ett nytt och eget.

 • Helena Karlsson

  Åh! Siri-benen skulle bli ett perfekt köksbord i mina föräldrars stuga med hjälp av en skiva eller några bräder eller varför inte en gammal dörr. De har haft förbenat (göteborgare!) svårt att hitta ett bord. Bra julklapp!

 • mvh

  Alltså, vilken bra och fin blogg du har!

  Jag vill inte tävla. Jag vill bara säga att jag får sån inspiration och pepp av din blogg.
  Flyttar in i ny lägenhet i början av januari och vill att den ska bli bäst/finast ever. Och kommer hit för bra tankar och tips!

  Tack och hurra för dig!

 • Hedvig

  Hej,

  Jag skulle valt Alfred bordsben. Färg: Ja, det är svårt att välja… Kanske gula… kanske svarta?

  Jag skulle göra mig ett högt, litet, nätt sidebord och dekorera med fina saker och en vacker blomma som hänger nästan ända ner till golvet…

  Jag har inte Facebook och tävlar därför ‘en’ gång…

  Kram
  -Hedda

 • Amanda

  Hej!
  Jag skulle vilja ha ett par ”Carl bord”, i blått till mitt lilla hemmasnickrade matsalsbord. Bordet är egentligen ett gammalt skrivbord från IKEA som jag med kärlek och tålamod klätt in i gammalt virke från ett antal lastpallar jag fick av en kompis. Det tog flera dagar att bända loss alla brädor och att snickra ihop alla bitar, grannarna måste ha undrat över vad som försiggick där inne i min lilla etta. Är sjukt stolt att jag faktiskt klarade av att få ihop det helt själv. Älskar att vardagsrumssnickra och att försöka återvinna det som går. Har länge letat efter ett par ben till den nya träskivan och de här hade passat perfekt!! Detta skulle ge min fina skiva de ben den förtjänar. Idag sitter där ett par vita aluminium ben som är aldeless för skrivbordsiga för min smak.
  Tack för en fin och inspirerande blogg!!
  / Amanda

  • Amanda

   Har också delat på facebook 🙂

 • Karin

  Superfina. Vill i sa fall vinna benen Estelle med mörkbrun farg langst ner. Passar jattebra pa ett sidobord i mitt vardagsrum.Kram

 • Sofia

  Tävlingen kanske bara gäller bordsben, men annars skulle jag gärna vilja vinna benen Estelle North i färgen Akka. De skulle verkligen passa perfekt till mina gröna IKEA-soffor som jag tänkt inreda min nyköpta lägenhet med!
  (tävlar endast med alternativ 1)

 • Fanny Valentin

  Ett par duvblå carl bordsben och en gammal patinerad träplanka skulle passa perfekt som ett sjysst avlastningsbord i vår hall!

 • Anna G

  Ett par svarta Siri-ben skulle jag bli mycket glad för! Jag har ett skåp som jag ärvt av min farmor som de skulle passa jättefint med.
  Vänliga hälsningar, Anna G

 • Isabella Lindquist

  ✎✎
  Åh jag har länge suktat efter teakvarianten av Estelle-benen! Dom skulle piffa upp vår grå Karlstadsoffa något enormt och passar perfekt till alla våra loppade teakmöbler och vår vintage-inredningsstil. Flera av möblerna vi har är prydda med mässingsfötter och att vinna dessa matchande från Pretty Pegs skulle helt enkelt vara för bra för att va sant! ♥

 • Sarah

  Jag har så himla mycket vitt hemma och diverse teakmöbler fyndat på loppis. Det som verkligen saknas är lite färg, så skulle gå mot mina vanliga tendenser och välja Alfred i Saffron Yellow (Man älskar ju saffran liksom, så varför inte?). Tänker att benen skulle passa utmärkt till ett avlastningsbord (obs. saffransfärgat för hela slanten) för att ta blicken från sambons ungkarlsfåtölj som av någon anledning fick följa med i samboskapet. Hej hopp! Hälsa pegs att de gärna får låta dig tävla ut säng/soffben. Mer färg åt folket! osv.

  • sarah

   delade bara här (det vill säga alt. 1)

 • blommorifonstret.blogspot.com

  härlig blogg, den gör mig lycklig!

 • An other wood furniture changing idea >> http://ahoimikki.blogspot.de/2014/11/blog-post.html

  <3 with LO V E

 • Josephine Magnusson

  hej!

  jag har svårigheter med att finna ett soffbord som passar vår smak
  och stilen på resten av vardagsrummets väggar och tak.
  i dagsläget står vid soffan inte alls något bord
  och när min sambo ställer kaffekoppen i luften känner han sig en smula bortgjord…
  så det verkar inte bättre än att vi får försöka tillverka vårt eget!
  medan jakten på den perfekta bordsskivan är det stora steget
  skulle det vara en härlig och inspirerande start att vinna fyra perfekta ben
  som orkar bära upp en skiva i glas – eller varför inte sten!
  Estelle Bord skulle passa fint med resten av rummet
  jag tävlar med inställningen: friskt vågat – hälften vunnet!

  Bordstillverkare, Frk. Magnusson, Linköping.

  [email protected]

 • Johanna Reis

  Åh vad fantastiskt fina, jag gick just och funderade på hur jag ska sätta guldkant på mitt nya sovrum! Jag skulle älska att få piffa upp min säng med Estelle sängben, mörkbruna med mässingtå. (delade alt 2).

 • Emeli

  Jag skulle verkligen behöva liva upp mitt lilla sovrum och den ledsna sängen med Astrid ben i den där korallfärgen.

 • Malin

  Jag skulle jättegärna piffa upp min tråkiga Ikea-soffa med ”estelle” i brunt och guld.
  Det skulle verkligen lyfta mitt vardagsrum! Soffan skulle passa alla andra möbler jag har i vardagsrummet. Jag delade alt. 2.
  [email protected]

 • Lina Åberg

  Wow, vilken nyhet!!!
  Jag har ett projekt där 4 st Alfred gul eller Siri svart skulle passa perfekt. Jag återbrukar det mesta i mitt hem, och efter en lättare renovering av vårt kök så har jag två väggskåp med glasdörrar över från rivningen som tillsammans med de perfekta benen ska bli ett vitrinskåp på ben. Skåpen ska spraymålas i någon passande färg. Jag har delat på Facebook för största möjliga vinstchans 🙂

 • Karin Bengtsson

  Hej! Jag skulle vilja vinna de svarta benen som du har använt till byrån på bilden. Jag har precis dekorerat en bordsskiva med stickers så det ser ut som marockanskt kakel. Det skulle vara himla snyggt med dessa svarvade ben till!

 • Margit Andrea

  Min lilla himmelsblåa byrå har inga ben, det skulle jag vilja ge den i 10-årspresent. Otto vit skulle passa tror jag.

 • Emma

  Hej! Vår soffa skulle känna sig uppskattad om den fick nya skor! Estelle i teak skulle passa som tassar och liva upp en lite vintertrött studentlägenhet! Tack för en fin blogg!

 • Titti

  hej

  jag skulle välja siri svart och jag skulle göra mig en snygg hylla

  att ha mina favorit ljus på samt mina fågelfiguriner

  hoppas på tur delat på fb
  Titti
  [email protected]

 • margareta s

  Siri-ben jag välja vill, skulle på en målad planka passa till! Ett smalt bord längs väggen det skulle vara, platt-tv:n jag där skulle förvara.

 • Jag vill gärna ha siri ben, har tänkt att måla om köksbordet till svart och byta bordben då de är så hemsk fula 🙂

 • Amanda K

  Jag och min livskamrat kämpar för att få ihop livspusslet med att bo på olika orter då den ena studerar och den andra precis fått ett riktigt jobb. Nu lever vi trångt i en etta med drömmar om ett hem som känns som oss trots att ekonomin inte tillåter det riktigt än.
  Om vi hade vunnit ett par vackra svarta ben av modellen Siri hade vi blivit himla glada, för då hade vi kunnat byta ben på vårt köksbord och få ett bord som hade känts som nytt trots att det har varit med oss ett bra tag nu!
  Har både kommenterat och delat på FB!

 • Eric

  Tidigare i år, på min trettonårsdag, råkade jag välta min moders teak-byrå som hon hade spenderat några årslöner på, skicket på den nu är cirka soptipp. Nu har min fader och jag hittat en nästan identisk möbel som hon ska få i födelsedagspresent i mars nästa år, problemet är att benen på byrån är så otroligt fula och ser inte alls likadana som på den gamla. Nu när jag såg bilden på hur du hade använt siri-benen så ser jag hur bra de skulle passa på mammas nya byrå. Den nya som hon ska få är brun men skulle passa så himla fint med svarta siri-ben.

  Tack på förhand! <3

 • Nathalie teodorson

  Jag är med såklart :).
  Dessa ben: http://www.prettypegs.com/sv/home/61-carl-tall.html hade passar utmärkt till en sidobordsskiva i marmor som jag ärvt från farmor. Just nu står det bara i förrådet och det är tråkigt, marmor är alltid snyggt och är alltid rätt i tiden! Hade skruvat på Carl-benen och ställt bordet bredvid min sammetsröda fåtölj som även den är arvegods från farmor.

 • Ina

  Är mer än gärna med. Min sambo har en fin stor rund ekskiva efter sin mormor som behöver en omgång med slipmaskinen samt nya ben då det tidigare var ett soffbord. Otto ben i svart skulle vara jättefina till och ge bordet karaktär. Härligt när möbler kan få nytt liv och kanske bli en favorit som kan ärvas av någon av våra söner en dag. Delar såklart på fb.

 • Malin Svensk Björck

  Hej!
  Jag deltar med dubbel vinstchans. Delat på Facebook, Malin Svensk Björck.

  Skulle vilja ha benen Siri. Har fått gamla golvbrädor från svärföräldrarna och tänkte göra en skiva av dom. Planen är att det ska bli ett skrivbord till mig där jag kan sitta och pyssla 🙂
  Gillar att kombinera gammalt och nytt och speciellt när det gamla är nåt som kommer från släkten. Tror det skulle bli ett snyggt skrivbord som inte behöver skämmas för sig att visas upp.
  Ha en härlig helg!
  Mvh Malin Svensk Björck
  [email protected]

 • Johanna Löf

  Jag och min pojkvän flyttade för ett par månader sen till Frankfurt då han fick ett jobberbjudande här, och sedan en månad tillbaka har vi bott i vår alldeles egna lägenhet. Vår alldeles egna tomma lägenhet. Turligt nog för oss så funkar den tyska kulturen så att när man tröttnar på en möbel ställer man den utanför sitt hus, för att sedan någon annan ska kunna ta den hem. Detta har resulterat i att vi regelbundet plockar med oss ett nytt tillskott till hemmet som vi sedan renoverar. Så istället för att lägga pengar på dyra möbler, lägger vi dem på färg och penslar, rustar upp möblerna och gör dem fina så att de ska passa in i vår tvåa.
  Vårt senaste fynd är en stor träskiva med rottingdetaljer som vi tror varit en del av en dörr innan den hamnade på gatan, och den ska vi bygga ett matbord av. Vi har kommit över en glasskiva som ska tas till glasmästaren för att bli en stabilare bordsskiva, men vi har ännu inga ben. Och vad skulle då passa bättre än ett par Estelleben i färgen Walnut?

  ✎✎ –> jag har deltagit i tävlingen med dubbel vinstchans.

 • tintin lundgren

  Hej, jag hade gärna vela ha otto table benen för att använda till ett mosaikbord som jag tänkte ha i min nya studentlägenhet, då jag anser att det hade varit roligt med någonting annorlunda trots att jag lever på en studentbudget.

 • Sara

  I augusti flyttade jag hemifrån och till min första egna lägenhet, men iom att jag har ganska lite att leva på varje månad har lägenheten fått komma lite i andra hand. Jag tycker det är så himla synd – jag har massor av idéer och vill verkligen få det mysigt, men helt enkelt för lite pengar och för lite tid. Hur som helst har jag fått en gammal IKEA-soffa gratis, och de har senaste veckorna gått och tänkt på att jag måste fråga här på din blogg vad den här sidan med nya ben heter. Soffan är sliten och har blivit lite illa behandlad av sina tidigare ägare – tex har de sågat av benen i olika höjd, för att passa ett ojömnt golv. Jag tror däremot soffan skulle bli superfin om jag hade möjlighet att piffa till den lite.
  Drömmen vore möbelbenen Estelle, i ljust brunt trä och mässing. Det skulle verkligen ge mig lite pepp att ta tag i lägenheten och fixa så fint som jag drömmer om!

 • Lina

  Vi bor litet med allt i ett rum. Med Prettypegs-ben hade sängen känts mer som en soffa och som en del i möblemanget. Jag hade valt ett par gula Hillevi som hade passat perfekt till vårt ljusgrå trägolv!

 • ullis

  Hej. Som förstagångsmor har man inte koll på allt. Jag har tex inte tänkt på att vardagsrumsbordets ben (triangelformade i stål) är som en stor råttfälla för min krypande sons små fingrar. Önskar gärna byta ut befintliga bordsben mot Carl Table, barnsäkra och snygga.

 • Caroline Bondesson

  Hej Regina,

  Jag har sneglat på Prettypegs så många gånger nu och med den nya kollektionen bordsben så går det knappt att motstå. Jag flyttar snart till min första egna lägenhet efter ha bott i andra hand i en liten etta fram tills nu. Det jag saknat allra mest är att jag inte haft plats för ett matbord. För mig är kvalité att få sitta runt ett bord med vänner och familj och äta en god middag.

  Som student är det dock tufft att få ihop det ibland, och speciellt nu när det ska till så mycket på samma gång.

  Jag skulle verkligen vilja sätta Estelles vita bordsben på en stilren vit bordskiva. /Caroline

  ✎✎ –> jag har deltagit i tävlingen med dubbel vinstchans.

 • Erica

  Åh låt benen vid namn Estella i färgen mint, få pimpa upp min högblanka tv bänk!

  Hoppas hoppas så att jag dessa får så jag ska kunna bygga! 🙂

 • Jenny

  Vår lilla familj har precis flyttat till ny lägenhet och älskade sambon fick i uppdrag att snickra ihop ett riktigt snyggt matsalsbord med underbart vackert trä, nu är det bara ett par snygga Siri-ben som saknas för att bordet ska bli fulländat! Håller hårt i tummarna att vi ska få välkomna dessa ben hem till oss 🙂

  Jag har både kommenterat och delat på Facebook!

  Mvh
  Jenny

 • Massimo Pardini

  Hello Regina,

  Me and my girlfriend are moving soon. And as a gift for here I would like to suprise here with a dinnertable with Estelles black tablelegs.

 • Kristiina Söderström

  Hej!

  Jag är gärna med!

  Jag skulle välja följande ben:
  http://www.prettypegs.com/en/home/64-siri-tall.html#/color-black/size-one_size

  Till ett gammalt skrivbord som jag hoppas hitta inom snar framtid. Gärna ett renoveringsobjekt som får sin egen charm med en tillhörande historia. Och då är väl ben en bra start!

  Ha en fin dag!
  Med vänlig hälsning,
  Kristiina
  [email protected]

 • natalia bagger

  Hejsan
  Tänk er att få byta ut de tråkiga ikea, sängsbenen i ekfärg till de härligt dekorativa Estelle North. Sicket lyft för hela sängen!
  Håller tummar och tår för detta!

  /Natalia Bagger

  Mail adress: [email protected]

 • Lena E

  Estelle Table valnöt skulle lyfta mitt gamla köksbord till nya höjder. Bordet är från Ikea inköpt någon gång på 1980-talet och längtar efter att bli uppdaterad till 2000-talet. Har funderat på att införskaffa ett nytt bord, men det här är en bra mycket bättre idé som naturen bockar och niger för.
  Har inte fb, så det blir endast alt 1 som jag tävlar med.

 • isa

  Otto bordsben i svart skulle vara som en fin överraskning på ett helt vanligt bord. Lite som att ha en färgglad regnjacka i svenska höstmörkret.

 • Magnus

  Ett set med Siri-ben skulle var nice till vårt egentillverkade vitlaserade matbord i robust virke

 • Annika Nilsson

  Jag önskar Otto table-ben! Jag ska precis renovera upp ett side-bord så att det passar in i vårt nya köksmöblemang i vitt!
  Har även delat på FB: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/posts/535735046529993?pnref=story

  Annika Nilsson
  [email protected]

 • Lina

  Fantastisk tävling eftersom jag i hemvändarflytten till Halmstad, på inrådan från ”visa” föräldrar, fick spara in på sängben från Prettypegs till ”förmån” för ett par inte alls omtyckta från Ikea – som jag redan skruvat av. Önskar mig fortfarande de svarta Estelle, som hade matchat mitt metallictema i övrigt. … Får dessvärre stå över ”dubbel vinstchans”, då jag inte har Facebook, men brukar tipsa om Prettypegs när helst jag får chansen IRL!

 • Sophie Michelle Persson

  Wow, precis vad vi behöver! Har ett bord som är sååå tråkigt, och som jag funderat på att omlokalisera till soptippen. Men med ett set nya ben (Siri bordsben) från PrettyPegs, så skulle det bli ett helt nytt bord! Jag har delat tävlingen på facebook! (med dela-knappen). =) Mvh Sophie Michelle Persson [email protected]

 • Borgmästaren

  Efter att mitt nattygsbord gjort av en resväska just blivit klart (http://mitthemarminborgnaturligtvis.blogspot.se/2014/06/nattygsbord.html) så är jag nu på jakt efter ett bord till hallen för småprylar som nycklar, reflexer, headset och andra småsaker som gärna samlas i just hallen. Jag har nog mina planer på hur det ska gå till att få den perfekta möbeln.

  Jag tar ett par, dvs två, inte fyra, svarta Otto-ben för matbord, tre CD-ställ från Ikea – ni vet de där som är som en liten minibyrå med två lådor – sedan snickrar jag ihop en låda som håller ihop CD-ställen, så här ungefär fast bara med sex lådor: http://www.pinterest.com/pin/509891989032979434/

  Sedan målar jag rubbet svart och sätter dit knoppar i olika färger, t ex de här som finns i olika glada färger http://www.systerlycklig.se/knoppar-krokar/knopp-gul-rosa#.VGJpmvmG_kI

  Slutligen skruvar jag fast benen under lådan och fäster även lådan i väggen eftersom det bara är två ben. Voila! Den hade fått perfekt höjd så att man haft alla småsaker lätt-tillgängliga och dessutom snygga ben.

  Sedan börjar loppisjakten på en oval spegelram som jag kan måla svart och hänga ovanför min perfekta hallbyrå! Eftersom väggen i hallen är knallgul hade det svarta passat fint till.

 • Borgmästaren

  Ja, jag antog att mailadressen visas automatiskt och det gör den kanske, men gör den inte det är det [email protected]

 • Aida

  Hej Agnes och Pretty Pegs,

  Jag heter Aida och precis som du så älskar jag pyssel, DIY och hemmaprojekt. Jag är inte rädd att ta mig vatten över huvudet, ibland blir det bra, ibland blir det åt skogen. Mitt senaste projekt gick lite åt skogen, jag hade köpt en fin möbel av ädelträ på blocket som luktade pest och pina (blandning av källare, rök och ingrodd smuts) men jag tänkte att jag kunde få bort det med sandpapper och såpa. Sandpappret hjälpte ingenting eftersom lacken var så stark och såpan förvärrade bara doften. Behövde ett avbrott från projektet och hittad den här tävlingen. Jag brukar generellt ha lite svårt för IKEA men Pretty Pegs skapar en känsla som gör att IKEA möbel känns mer unik. Just nu är vi stort behov av förvaring och jag har länge velat köpa ett IVAR skåp från IKEA, måla den i en spännande kulör och kanske skapa något häftigt mönster med hjälp av tejp. Enda problemet är att IVAR kräver att man hänger upp möbeln och vi vill inte riktigt göra några hål på väggen. Pretty Pegs löser ju det problemet och gör möbeln dessutom dubbelt så snygg. I mitt huvud så ser jag benen Estelle i den mintgröna färgen 🙂

  ✎✎ (Jag har delat på Facebook och deltar alltså med dubbel vinstchans)

  [email protected]

 • Simone Jochum

  hej,

  I would love to have 4 Carl-sängben in light wood. My really random bed would get a nice vintageish look that would fit with the rest of my furniture 🙂 choose me!

  i also shared it on fb ✎✎

 • Pingback: vinnaren är! + rabatt till er andra | Hej Regina!()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar