Annons
Annons

Tack&hej till byggnadställningen

Jag har numera en balkong! Och det är verkligen en fin känsla. Gå ut och kika lite och bara andas frisk luft. Innan ställningen försvann var jag tvungen att lämna en liten hälsning till alla gubbar som vandrat upp och ner utanför mitt fönster hela hösten.

Annons

Det har varit kul att följa med i vad de har gjort, även om det är väldigt skönt att slippa allt hackande och bilande. Särskilt glad är jag nu mellan 7 och 8 på morgonen, skön tystnad.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar