Annons
Annons

tallskott på en matta

DIY textiltejp hejregina

En idé som jag gått runt och tänkt på väldigt länge (pga att energi + tid sällan sammanträffade under denna graviditet) är textiltejp! Så användbart ju. Från början hade jag tänkt mig ett mer detaljerat mönster men när jag började insåg jag att så små bitar inte fastnade ordentligt. Istället fick det bli tallskott! Mattan är billigaste modellen från IKEA (som jag en gång målade med väggfärg på andra sidan men som sen blev fläckig och bortglömd)

Annons

DIY textiltejp hejregina 2

En enkel liten förändring ☼ Så för tillfället ser det ut såhär i ett hörn av vårt hem. Och det enda som behövs är tejp och sax  ✂

Tips:
› stryk med handen över hela tejpen noga så att den fäster ordentligt
› vassa hörn gör att tejpen lossnar lättare
› planera mönstret så att du täcker så många skarvar som möjligt med sista biten

DELA (9)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar