Annons
Annons

tejp och färg

hejregina.blogspot.com sideboard1LSenaste förändringen i vardagsrummet med hjälp av färg och tejp. Jag använde en vanlig plasttejp som visade sig vara magisk. Kanterna blev väldigt mycket skarpare än på sidorna där jag använde maskeringstejp.

Annons

Att tejpa mönster på möbler ger så otroligt många möjligheter att hjärnan spinner = kul/bra/roligt. Försök använda en ovanlig tjocklek på tejpen så man slipper maskeringstejps associationerna. Här kan ni se hur jag gjorde steg för steg och nu är det snart helg!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Superfint!!!!

  • Snyggt! Vanlig tejp alltså? Har lite planer för soffbordet, men skarpa kanter vill man ju gärna ha 🙂

    • Jag vet inte om jag bara hade tur med att just denna tejpen var bra (tiopack för fem kronor i Kina) men den är verkligen bara en vanlig tejp. prova på baksidan eller något innan så att du kan se fall det blir skarpt 🙂

  • Jisses sååå snyggt!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar