Annons
Annons

tejpa på möbler!

hejregina.elledecoration.se tejpa möbler2

Jag har väldigt svårt att göra exakt samma sak två gånger. Om jag gör något till en vän som jag sen kommer på att jag gärna skulle vilja ha själv också, är det nästan omöjligt att göra ett exemplar till. Det går så så så trögt. Däremot fastnar jag ofta för olika tekniker som jag under perioder gärna använder till allt. Som att: tejpa på möbler. När vi flyttade in i lägenheten var jag helt fast. Det är enkelt och går att variera ut i oändligheten. Är en möbel till exempel skadad eller skavd kan man måla över de fula delarna och passa på att spara en del som är fin

Annons

hejregina.elledecoration.se tejpa möbler1

Vill man ha två olika färger kan man måla möbeln i en färg innan man tejpar så blir det färg på färg. Här en snöflinga. Stolen har vi fått av Mattias morfar så den gillar vi lite extra ♡

hejregina.elledecoration.se tejpa möbler3

Sen så kan man såklart göra precis vilket mönster som helst! I de här projekten har jag använt mig av en vanlig men tunnare plasttejp. Jag gillar att man inte kan läsa in maskringstejpsbredden i det färdiga resultatet och nu när det finns så mycket olika bredder och sorter kan man ju passa på att välja något roligare än standard

hejregina.elledecoration.se november elle decoration 2014

Detta finns dessutom att läsa om i månadens nummer av Elle Decoration ☼

DELA (11)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • katarinamatsson

  Tack för all inspiration Agnes, så glad att kunna sprida den fler <3

  https://ettrumtill.elledecoration.se/

 • Fanny

  Åh så fint! Vad är det för färgkod på det gröna skåpet? Det är fantastiskt allt du gör! Fanny

  • Aida

   Jag undrar detsamma 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar