Annons
Annons

tidsfördriv

bild-216

Hej, jag har ägnat hela helgen åt att vara sjuk. Jag har inte orkat något och sovit mer än jag har varit vaken. Så får det ju också vara ibland. Min vakna tid har jag dock orkat fördela mellan följande två saker:

Annons

1: Pinterest. (bilden!) Det bästa tidsfördrivet som finns när man inte orkar öppna datorn och göra något mer avancerat. Jag samlar tillexempel på olika sorters inredning som gör mig glad (Är du trött på bokryggarna kanske du ska vända bort dom ett tag?), kläder som jag inte skulle tacka nej till, fina/smarta foton och annat knäppt som får mig på bra humör. Vem behöver inte en sån här liksom?

2: TwoDots. Mitt senaste mobilspelsberoende. Grafiskt fint och med samma upplägg som candycrush. Ni hör ju. (När liven tar slut kan ni bara ändra i telefonens inställning. Obs, bästa knepet: ställ om klockan, gå tillbaka till spelet, se att du har fulla liv, gå tillbaka till inställningar med en gång och ställ tillbaka =liven fortfarande kvar. Så slipper du vakna för tidigt nästa dag för att du glömde ställa tillbaka > been there)

Nu hoppas jag på ny kraft inför veckan!
⚡⚡⚡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • kan tipsa om spelappen 2048. också lite candycrushaktigt. hehe.

  • Regina

   i know! redan förspelat mig dock ): tack ändå, tar gärna emot andra tips!

 • fille

  hahahhaha alltså den gången du gick till skolan alldeles för tidigt och ingen var där, mitt i natten. så himla fantastiskt roligt! bra att du lär dig av dina misstag och är mer rutinerad nu…
  ps, krya på dig! 🙂

  • Regina

   haha ♡

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar