Annons
Annons

tillbaka i tiden

hejregina.elledecoration.se tbt7

Till bröllopsfesten gjorde Mattias bror David ett fint häfte som alla gästerna fick vid sin plats. Inuti fanns bland annat massa bilder på oss när vi var små. Fint för gästerna som inte kände oss under den tiden att få lite bakgrundsfakta

Annons

hejregina.elledecoration.se tillbaka2

Här är jag 4 år och på semester med familjen. Jag hade just fått en egen magväska och var nöjd. Jag valde en med Bart Simpson. Kommer ihåg att mamma höll fram en med mimmi men den gick inte att jämföra

hejregina.elledecoration.se tillbaka4

Här är Mattias och surfbrädan. Såg precis likadant ut den här sommaren

hejregina.elledecoration.se tillbaka5

När jag var liten hade pappa bin och tillsammans gjorde vi en miniatyr bikupa till mig där jag kunde ha mina egna. Tyvärr fick jag ingen honung för de frös ihjäl ):

hejregina.elledecoration.se tillbaka1

Jag är minst i min familj och när mina syskon hade med sig vänner hem trodde jag ofta att de kom för att hänga med mig. Så jag var alltid med på ett hörn. Här med min bror Oscar och hans vän Jonas, kanske inte jättepeppade

hejregina.elledecoration.se tillbaka3

Och den här gulliga. Den här lilla människan är alltså den som växte upp och blev den viktigaste i mitt liv  ♡

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Frida

  HAAaaahahahahha så extremt gulliga bilder!
  http://dezdemonas.blogspot.com

  • Regina

   (:!

 • Vilken fin grej att ha. Så gulliga ni båda var på bilderna!

 • Beatrice

  Så mysigt att sitta och bläddra i senare i livet också! Minns att jag som liten tittade på bilder på mamma när hon var liten, och sa ”och där är jag!” och mamma fick förklara att nej, det där var hon när hon var lika gammal som jag. Knäppt att man kan bli så lik sina föräldrar.

  http://herbariumet.blogg.se

 • Kajsa

  Duken som ligger under! Så fin! Vet du var den är ifrån, dvs om det är ett särskilt märke eller så? Jag har ärvt en likadan, men har inte tänkt på att jag borde ha den framme och har inte kollat på den så noga.

  • hejregina

   Jag vet tyvärr inte något mer om den, men tycker att den är fin (:

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar