Annons
Annons

Tips och rutiga bilder

hejregina.blogspot.com instagram 1Fina skåne med fina slott och peppad, påväg mot äventyr. En sida ur boken ”The arts of instruction” och avancerad mingel-lunch  hejregina.blogspot.com instagram 2Hästarna som hjälpte mig att välja ut en tall till lägenheten, tre rådjur på samma gång, ett pepparkaksbak och Mattiasx22 i kaleido lenshejregina.blogspot.com instagram 3Slöa i en soffa, flera/mera rävar, ut på promenad och vi som bor innanför dörren.

Sen tipsen.
▲ Jag använder mig oftast av Afterglow när jag redigerar bilder på telefonen.

Annons

(Samma app där man gör bilderna runda, som ni säkert sett) Man kan enkelt justera ljus och konstras. Men det bästa är att man bestämmer precis hur mycket av allt man vill ändra. Så tycker man att ett filter är för starkt kan man bara dra ner effekten lite.

▲ Vet man inte vad man ska göra av sina instagrambilder om man skulle framkalla dem kanske detta är ett alternativ? Så mycket möjligheter! Min favorit är de små klistermärkerna och kalendern

▲ Sen kan man ju alltid göra kylskåpsmagneter

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Älskar dina bilder =) Favoriten är den med rådjuren! Så magisk

 • Hedvig Olsson

  Hej hejregina igen,

  kul att Du är tillbaka!

  Kram
  -Hedda

 • Så sött! Tack för tipset!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar