Annons
Annons

Tisdagen 30 oktober 2012

I helgen köpte jag och Mattias en timer på Clas Ohlson som gör att man kan vakna till en ljus balkong. Det gör mig oproportionerligt mycket mer peppad på morgonen. Och när klockan slår 5 på eftermiddagen lyser det upp igen.

Annons

Vilken uppfinning. Jag har jobbat hemifrån nästan hela dagen. Vilket resulterade i fikapaus med hyllfix Och lunchrast med inventering av tejplådan, sen sprang jag till skolan för handledning och blev taggad till 1000 Kom hem igen och skissade vidare på mitt examensarbete. Sen kom Mattias och jag hann precis säga hej innan jag rusade till bussen.Och den här puffen som blev bortrensad från bokhyllan fick sitta på lampsladden istället. Jag måste säga att jag verkligen gillar denna hösten. Hösten 2012. Hoppas ni får en fin onsdag ♫ hej hej!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Timer och ljus på balkongen är det bästa!

  • Fin haj!

  • Tejplåda- vilket vackert ord och vilken bra sak att ha. Jag ska också skaffa mig en tejplåda tror jag minsann. 🙂

  • jedra fin slinga bra idee=)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar