Annons
Annons

torsdag kan du vänta, jag är inte klar med onsdag

hejregina.blogspot.com torsdagJag har 3 veckor kvar tills jag lämnar in ett stort arbete och jag har knappt hunnit märka att januari redan är förbi. Jag håller andan och väntar på tiden. Just nu finns det 100 saker jag hellre skulle vilja göra, tillexempel:

Annons

☼ sy ett lapptäcke ☼ fota analogt ☼ ligga i soffan en hel dag ☼ framkalla bilder från datorn ☼ gå på utflykt ☼ sy en klänning ☼ säga till mina vänner att jag tycker om dom ☼ simma ☼ hälsa våra nya grannar välkomna ☼ vara i solen ☼ sortera bland mina pysselsaker ☼ baka en fin tårta ☼ åka till mina föräldrar och ta med hästarna på en lång promenad ☼ väva en matta ☼ filma något ☼ sortera ut min garderob ☼ skriva brev ☼ sjunga i kör ☼ prova nya pyssel ☼ gå på loppisar ☼ bjuda någon på 3 rätters middag ☼ illustrera på en vägg ☼ spela piano ☼ läsa bok jag redan läst men gillar ☼ plantera om mina blommor ☼ dansa ☼ basta och bada vid ribban ☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.



Annons

  • Är i exakt samma stadie nu. Vill göra tusen andra saker, men måste bli klar med stora jobb och flytt. Håll ut!

  • Väldigt väldigt bra grejer att göra. Jag vill göra liknande saker, men inte idag, idag ville jag ingenting. Men igår ville jag! Och imorrn kanske jag gör. Hoppas du får tid snart!

  • alltså du har sånt himla öga för indredning, är helt sjukt ju. var kommer brodyrtavlan ifrån? eller har du gjort den själv?

  • ahh, känns igen. så mycket man hellre velat göra än det man ”måste” göra. vill mest bara ligga hemma, glo på serier och lyssna på musik. orkar inte seriösa saker!

  • Så fint du har här hos dig – glad att hitta hit! Det var från volanglindas inlägg om din blogg. Kommer tillbaka!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar