Annons
Annons

Tranor på tråd


När vi var på Hawaii bodde vi i kollektiv. I min lägenhet bodde vi 9 tjejer (och delade på en toalett). Vi hade var sin säng och två lådor till förvaring, och så mycket mer behövde vi inte. Men för att få lite extra hemmakänsla i mitt hörn vek jag massa tranor och hängde upp ovanför sängen, så varje morgon när jag vaknade var detta det första jag såg.

Annons

En bra start på dagen.

Vill du vika egna kan du se hur man göra här

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • åh va fint! är det svårt att göra?

  • Ett moment är lite krångligt att förstå hur man ska göra från en beskrivning, men när man lärt sig vilker man dem supersnabbt 🙂

 • åh så tjusigt!

 • älskar tranor. har själv gjort en tutorial (http://vickys.se/?p=3637). kram. <3

 • Så kult og fargerikt bilde!!

 • vad spännande med så färgglada. det är visserligen fint med vita, halvgenomskinliga tranor, men var dessa kanske de snyggaste jag sett.

 • Jösses, så fina! Jag älskar färg, så dessa var helt i min smak! 🙂

 • Aah – fint!

  Och det är en ganska intressant tanke faktiskt! Vintern ligger så långt borta som möjligt nu, även fast det inte var längesen vi såg den sist. Åh, tack för fina tankar! Bra det här kommer bli! (Vad nu ”det här” är vet jag inte, men bra kommer det bli!)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar