Annons
Annons

tre små +++ i vardagen

hejregina.elledecoration.se vardagsrum2

Denna veckan har jag och Mattias storstädat lägenheten. Alltså verkligen. Våttorkat golv, dammat allt allt och flyttat runt möbler för att få bort varenda gruskorn. Vi har ju varit inplastade sen i våras för att fönster och fasad håller på att fixas och det har gjort att vi har haft byggdamm överallt! Jag har verkligen drömt om när vi skulle kunna städa ut allt riktigt ordentligt, men så länge det kommit nytt hela tiden har vi bara tagit det värsta

Annons

hejregina.elledecoration.se vardagsrum3

Men! Nu har de tagit bort plasten för att fasaden är klar! Byggnadsställningarna kommer fortfarande vara kvar eftersom det blev ett mycket större jobb med fönstrena än vad de hade räknat med (blir det inte alltid så?) men dammandet har slutat och vi kan se ut!

hejregina.elledecoration.se vardagsrum1

Sen har vi köpt en klocka till vardagsrummet! Nämligen den här fina från House Doctor. Vi råkade gå förbi Ilva när de hade en rabattdag och insåg att klockan var drygt 300 kronor billigare än i vanliga fall, så vi slog till ♫

DELA (7)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Hanna

  Ni har det så fint hemma hos er!! Vad heter växten som är så lång att den når till gardinstången?

 • Karin

  Superfint! Så mycket vackra saker att fästa blicken vid =)

  https://kingemarson.wordpress.com

 • Beatrice

  Ni har det helt otroligt fint hemma hos er, fast ni bott där så kort tid. Men det kanske kommer i sinom tid, att man har möbler och pryttel och inredningssaker. Är det en porslinsblomma jag ser i fönstret, förresten?

  http://herbariumet.blogg.se

 • elise

  så himla fint ni har det! alla växter verkar må så himla bra 😀 http://singmyspring.blogspot.com

 • Men hallå vad fint ni har det! Varifrån kommer taklampan? Kram

 • Lisa Edlund

  åh vad fint ni bor! måste också storstäda min lägenhet nån dag och fixa och dona.

 • Jessie

  Jag måste bara få berätta för dig att jag tycker så himla mycket om din blogg. Den är fantastisk inspirerande – DU är fantastisk inspirerande med alla dina projekt, dina vackra bilder på ditt hem m.m. Så stort tack och kram!

  http://jessiies.blogg.se/

 • Frida Jonsson

  Skönt med storstädning, eller när det är klart då! Ni har det så hemtrevligt 🙂 Vilken fin tavla i bakgrunden, den med träd. Undrar vart den kommer ifrån, eller vem som gjort illustrationen?

  http://fridanoodle.blogspot.se/

 • Frida

  Fint inlägg! Var kommer de fina bokhyllorna ifrån?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar