Annons
Annons

tredje gången gillt

hejregina.elledecoration.se ek

Jag tog in de första ekollonen i slutet på förra året när jag förstod att det fortfarande fanns en chans att få dem att leva. Det gick inte alls och blev till en brun sörja som jag fick slänga

hejregina.elledecoration.se ek2

Andra gången hände ingenting. Flera veckor av ingenting och vatten som dunstade bort när vi var iväg över helgen

Annons

hejregina.elledecoration.se ek3

Men tredje gången så gick det plötsligt. Fast jag trodde de hade gett upp har jag nu två små ekar på min fönsterbräda. Med små små blad som vänder sig mot solen ☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Åh, lovely! Kan man hitta ekollon nu också alltså? Jag letade och letade i höstas, men var ute för sent och har något annat i min ekollonvas så länge. Men det är klart att jag hellre har en fantastisk liten ek i den!

  http://herbariumet.blogg.se

  • hejregina

   jag hade jättesvårt att hitta och de jag har nu tog jag kanske i slutet av januari, de har tagit så lång tid på sig! håll utkik efter en ek så vet du var du ska gå när hösten är här (:

 • http://hedvighedvig.devote.se

  åhh sånt är så himla fint!! och vad smart att ha det i en flaska! har alltid undrat vad för slags vas jag skulle kunna ta haha:)

  • hejregina

   (:

 • Johanna

  Vad heter tapeten? Den är uuuuuunderbar!!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar