Annons
Annons

trendrapport + ny bok i hyllan

tapetorama trendrapport hejregina

I torsdags var jag på trendrapport på Tapetorama här i Malmö. Det var Sandbergs som bjöd in för att berätta hur de tänker inför hösten och vad de/vi gillar mest just nu

tapetorama trendrapport hejregina3

Hanna Wendelbo presenterade rapporten uppdelad i 4 olika stilar och min favorit var play. Lekfullt, grafiskt och färgglatt ♡ (hela rapporten kan laddas ner här för den som vill läsa mer) Och jag älskar sånt här. Att höra om bakgrunden till hur någon tänkt eller varför man kommit fram till ett visst resultat. Eller hur man praktiskt gått tillväga när man tagit fram en produkt. Så fint

Annons

tapetorama trendrapport hejregina4

Sen var Ida Magntorn också där och berättade om sin nya bok Home Stories

tapetorama trendrapport hejregina5

Som är fylld med fina hem (tex Katarinas och Lottas) och små tips

tapetorama trendrapport hejregina6

Mitt nästa blomprojekt får nog bli att skaffa ett litet paradisträd. Vilt och spretigt

tapetorama trendrapport hejregina2

Tack och hej för trevlig kväll ✍

DELA (2)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Ja jag blev också sugen att skaffa ett paradisträd! Jäkligt bra namn 🙂

  • hejregina

   så fint ju!

 • Hej! Så kul att ses! Hoppas allt är bra med dig idag! Lånar den fina mingelbilden, hoppas ok? Kram

  • hejregina

   självklart! kul att se dig också och tack för den fina boken (: kram

 • Stine Friis Hals

  Er så gøy å høre historien bak noe. Som regel liker jeg bøker, bilder og kunst generelt bedre når jeg vet noe om prosessen – og ikke bare hva det skal representere eller min egen tolkning. Og så veldig fine blomster i det magasinet. Får lyst til å plukke en stor bukett markblomster og ha midt på bordet så den alltid er i veien – men for fin til å ta vekk.

  • hejregina

   precis! (och ja, plocka in allt som går!!) <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar