Annons
Annons

tulpaner!

Det luktar gott i min lägenhet. I fredags kände jag mig lite piggare och gick ut för att köpa tulpaner. Det är ju det bästa som finns! Jag köpte 2 buketter av ren entusiasm och när jag kom hem hade jag inte vaser så att det räckte.

Annons

Eller båda buketterna fick inte plats i den vasen jag äger. Men det löste sig med en juiceflaska från Hawaii. Annars då? Jo tack, gårdagen ägnade jag åt att googla blomlådor och idag tänkte jag sikta på matchande balkongmöbler. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Älskar tulpaner! Härligt att släppa in våren.

  • Åh tulpaner! Har också blivit helt galen i tulpaner! 🙂

  • Anonymous

    va huslig du är. bra. jag bar vilda vera smycket idag. men hon var inte busig.

  • Så vackert med tulpaner!

  • åh! tulpaner känns så himla fint och vårigt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar