Annons
Annons

Två saker till 1A

hejregina.blogspot.com bordetDet här bordet har jag haft stående länge. Jag hittade det i ett hus som skulle rivas och fick ta med det för 5 kronor. Från början hade jag tänkt att slipa upp skivan och behålla den som den var, men under plastträ, målarfärg och faner var det bara listerna som var av ek och resten i furu.

Annons

Så jag fick tänka om hejregina.blogspot.com bordet4Vi hittade en låda hos mina föräldrar med kakel som blivit över från deras kök som vi peppade upp. För att slippa kapa plattorna gjorde vi en helt ny skiva med rätt mått så att det gick jämt ut. Sen satte vi på en eklist som skulle täcka plattornas höjd så vi kunde foga utanför den yttersta raden ocksåhejregina.blogspot.com bordet2Kaklet kommer från Höganäs och har en fin mintgrön färg. Vi hade inget fix utan använde istället ett hobbylim som fäster på sten, kakel, trä och glas och lät torka över natten. Fixet strök vi på diagonalt med en bilskrapa och torkade av med en fuktig svamp. hejregina.blogspot.com bordet5(tänk att kunna plocka sånt här utanför sitt fönster = landet)hejregina.blogspot.com bordet6Två av hjulen på vagnen var i bra skick men de hade antagligen stått i starkt solljus och var ganska torra och nästan frasiga. För att hålla ihop dem bättre penslade jag på hobbylim som blev till en tunn genomskinlig hinna och höll ihop det bättrehejregina.blogspot.com bordet3När jag letade efter kaklet hittade jag den här glasvasen som också får flytta med. Så kanske kommer en hörna av vårt nya kök att se ut såhär? 

DELA (4)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar