Annons
Annons

två till mig och två till Brita

gör egen glass bok (hejregin)

Här är 4 fina saker som kommit på posten det senaste: Först en glassbok av Elisabeth Johansson som kom i precis rätt tid eftersom jag inte vill äta något annat i denna hetta

gör egen glass bok (hejregina)2

Kolla så fint

gör egen glass bok (hejregina)3

Måste nog göra lite direkt så jag inte smälter bort (27 grader när jag skriver detta)

Annons

SNIPH prenumerera på parfym (hejregina)

Sen fick jag en egen parfym av Sniph ☼ Jag gav ju en prenumeration till Mattias i julklapp och sen trillade det in en i brevlådan med mitt namn på också <3 älskar den. Såg förresten att Sandra intervjuat Lisa som är företagets grundare för ett tag sen, om ni är nyfikna på hur det fungerar

olle eksell alfabet (hejregina)

Sen har Brita fått paket också → Först den här fina bokstavsplanschen som är illustrerad av Olle Eksell. Den ska få hänga på hennes rum (om det någonsin blir klart mvh otålig och mycket kvar)

olle eksell plansch (hejregina)

Bonus att varje bokstav är en penna!!

FINE LITTLE DAY bricka (hejregina)

Och så en bricka → Den kommer från Fine Little Day och är gul och finurlig. Och tills Brita själv bestämmer vad den ska användas till har jag snott den till nyckelbricka i hallen. Så varje gång jag kommer hem möts jag av det här lilla sneda leendet ♫

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar