Annons
Annons

Tvåtusen11

I år har jag berättat om när jag var ute på havet och kollade på Köpte ett nytt stift
Visade en fredagsmiddag från våran bil på NZSatte upp en stor bild på min vägg på fina molnOch tog emot advent, som nästan är min bästa högtid.

Annons

Älskar att ta fram ljus i fönstret Emily startade en kalender och jag visade mina snöflingebyxorOch önskade att jag fick lära känna mina föräldrars föräldrar bättre. Men det var ju alldeles nyss så det vet ni ju redan.. Gott nytt år!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • åh vilken vacker sammanfattning! Jag blir avis på ditt resande 😉

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar