Annons
Annons

Under tiden som vi lyssnar på sommar i P1

bild-174Det går framåt här nere. Vi tvättar väggar, målar element, oljar golv, spacklar och fikar. Än så länge står alla möbler på ett ställe och vi försöker hinna så långt som möjligt i de andra rummen innan jag åker till Kina.

Annons

David, Christoffer och Oscar har hjälpt till och även investerat i enhetliga målarshorts. Imorn har första väggen torkat efter båda strykningarna och vi kan börja sätta upp hyllor och ställa ut böcker = göra iordning = det som vi längtar efter ▲

PS. Vi ska på utebio. Världens bästa grej?

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Utebio är nog något av det bästa och mysigaste ja 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar