Annons
Annons

Utan signal

I lördags tog jag mitt pick och pack och begav mig mot mina föräldrar. När jag kom dit fick jag höra att en kabel blivit kapad av misstag så jag har spenderat helgen helt utan internet och telefon. Och eftersom huset ligger på landet har jag ingen mottagning på min mobiltelefon heller.

Annons

Så man kan säga att det blev en avkopplande helg, vilket inte var så dumt. Ganska skönt. Men ovant. På söndagen fick jag ändå min loppiskvot uppfylld när jag fick gå in och fynda i fyra gamla byggnader, innan de skulle rivas. Och bilden ovanför sitter numera på min vägg som ett litet minne från våran resa. Jag skrev ut den i förra veckan och hängde upp den ovanför mitt piano. Ja, för ett piano har jag. Ett nära på inpulsköp från slutet av sommaren. Så av mina 29 m2 har jag placerat mitt piano på en. Det kan jag visa er en annan dag. 

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar