Annons
Annons

Utsikten och souvenirer

hejregina.blogspot.com stockholm2Stockholm, Stockholm ☼ / ☂ / ♥ Vi bodde på båten Gustav Af Klint på Söder och hade utsikt över gamla stan. Promenerade mycket och stannade när vi såg något intressant. Det var verkligen mysigt. Jag har inte varit så mycket i Stockholm och att få se ställen man har läst om och gå på platser man känner igen från bilder är väldigt fint. hejregina.blogspot.com stockholmOch på Vintagefabriken träffade jag trevliga Linda och köpte både midsommarklänning och bok.

Annons

Förutom att båda såklart var väldigt fina så vill man ju ta chansen stödja ett fint initiativ! Sen fick jag med mig en jeansskjorta och hemmagjord kola från andra delar av huvudstaden också, gott och somrigt

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Beautiful places and staying in a boat sounds interesting!

  • Gud vad fina bilder!!

  • Jag har också bott på den båten. Den är verkligen mysig, trots att man nästan fick klaustrofobi av alla trånga gångar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar