Annons
Annons

Väck mig (inte)

hejregina.blogspot.com pallJust nu är min skola något av en dröm. Det är så mycket som händer, det går framåt och vi får göra så mycket olika saker. För er som inte vet är vi med i en studenttävling i Kina. Vi har under det senaste året planerat och utvecklat ett hus som vi själva bygger.

Annons

Det är ett cirkulärt hus på ungefär 60m2 och är tänkt för 4 studenter och om en månad ska det vara färdigt! Då packar vi in det i 7 containrar för att skeppa över det till Kina där vi sen ska ställa ut det i slutet av sommaren. Under projektet har vi arbetat med allt från koncept, sponsorer, media, tekniska system, materialval, upphandling, logistik, rapporter, layout, presentationer och event till att nu under våren faktiskt få ta på oss snickarkläder och bygga! Det finns hur mycket som helst att göra och det är så häftigt att se att det faktiskt börjar ta form. Just att få vara med från början till slut. Igår ägnade jag dagen åt att gå på loppisar och leta efter pinnstolar på blocket. För nu är det snart dags att möblera. Bland annat fick vi med den här pallen hem. Så i veckan som kommer ska jag ägna mina högskolepoäng åt att spraymåla, hitta ett fint tyg och sy. Som en dröm

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Låter ju underbart!! Vad läser du för program?

  • Arkitektur på Chalmers 🙂

 • Anonymous

  Tänker söka till arkitektur på chalmers till hösten och sitter nu med arkitektprovet. Hur kom du in på arkitektur? Ifall du kom in på arkitektprovet skulle inte u kunna skriva lite om det och vad man ska tänka på ifall du har några tips. Sen är det alltid roligt ifall du kunde skriva lite om din utbildning och hur chalmers är ur en students perspektiv. hälsningar Olivia

  • Jag kom in på arkitektprovet.. Ja, men det kan jag kanske göra ett inlägg om framöver, men om du vill bolla lite kan du maila mig på [email protected] 🙂

 • men gud så underbart roligt!

 • Hittade just hit via Sofia Byströms blogg, så underbart fin!

 • Väntar med spänning på bilder på huset sen! Det verkar så mäktigt och stort, att genomföra ett sådant projekt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar