Annons
Annons

Vad frysen har att erbjuda

Jag försöker äta ur min frys. Just nu har jag ganska mycket broccoli så jag började med det och improviserade. Jag vet inte om det uppfyller gratängkraven, men så här gjorde jag:
Fyll botten med broccoli, salta och peppra.

Annons

Fyll på med någon cm mjölk i botten av formen och lägg i lagom mängd quinoa. Lägg i tomater, paprika, oliver eller vad du kan komma på efter tycke och smak. Slutligen riv ost och strö över, ställ in i ugnen på 220c, ca 25 minuter. Ta ut och ät. 

Nästa gång ska jag testa att ha i thaikrydda och majs.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Jag tycker det låter gott!

  • Sounds really good! I got quite hungry now..

  • Mums, låter gott!!

  • låter helt fantastico ju. tumme ner för att jag inte bor med ugn just nu.

  • Man tager vad man haver. Bästa sättet att laga mat på, och det mest spännande!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar