Annons
Annons

vad jag egentligen ägnat mig åt denna vår

IMG_3978

Okej, dags att berätta ➝ Förra hösten fick jag ett mail om ett projekt som lät spännande och några dagar senare cyklade jag till vallgatan 66 i Malmö för att höra mer. Allt var fortfarande hemligt och ingenting klart men efter mötet var jag bara tvungen att gå in på Bolia för att köpa 3 små ljusstakar som ett minne av mötet och projektet som nästan kändes för drömmigt för att vara sant. Vi fortsatte att maila och några veckor in på det nya året bokade vi ett nytt möte. Sen gick allt väldigt fort och dagen efter ställde jag klockan för att ta tåget till Älmhult där jag började min nya vardag på IKEA communication!

Annons

IKEA har nämligen startat en ny satsning som heter web ideas som framöver kommer bli en del av deras hemsida. Tanken med projektet är att inspirera och visa upp olika lösningar med möbler och inredning men där idén står över produkten. Det viktigaste är alltså att inspirera! Det kan till exempel vara knep för att få mer förvaring, hur man gör om en möbel till något annat eller smarta tips för köket. Varje dag kommer en ny idé publiceras och med tiden kommer det skapas en gigantisk inspirationsbank. De flesta idéerna tas fram av IKEAs egna team men utöver det har jag alltså ansvarat för några lösningar som ett samarbete mellan IKEA och mig som bloggare ☼ ! Så jag har ägnat våren åt att måla, klippa, klistra, möblera om och läsa på IKEAs sortiment (och att åka tåg)

Det har verkligen varit intensivt och kul! Det är en väldigt häftig känsla att få fokusera på det man gillar bäst och samtidigt vara bland människor som är riktigt bra på vad de gör! Jag har spånat idéer, presenterat, improviserat, planerat och genomfört omgiven av professionella hantverkare, fotografer, retuscherare, projektledare och försökt ta in så mycket som bara möjligt! Och från att jobba i liten skala i mitt eget företag och själv ansvara för hela ledet av sysslor har det varit superlyxigt att vara omgiven av människor redo att hjälpa till

Så nu vet ni lite vad jag sysslat med ☼

Och ett mini PS till detta är att jag och Hanna typ 2005 tog i hand på att vi någon gång i livet skulle jobba med IKEA. Sälja köttbullar, köra möbler, designa mönster eller bygga butiksinredning. Alla sätt var godkända och att berätta om detta för henne var därför lite extra fint ✔

DELA (16)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Mikaela

  Gud vad kul, grattis! Låter superdrömmigt och häftigt ju!

  • hejregina

   tack!! ☼

 • sandra

  Men åh, fy fasen vilket roligt jobb, Agnes! Känns som att det verkligen passar dig perfekt 😀 Jobbar du med Sara Zetterström då eller? Wiho, blev sjukt avis och väldigt glad för din skull nu!

  atilio.blogg.se

  • hejregina

   tack sandra! ja det har verkligen varit himla kul! noep, har sett på instagram att vi varit i älmhult samtidigt ibland, men det finns så många olika projekt att jobba i och studion är så stooor så det har jag inte gjort (:

 • Malin

  wow så fint! det känns som helt rätt jobb för dig 🙂 hoppas du länkar och grejar och så, så att vi får se dina idéer när allt är klart!

  (http://splendiferouslytiggerific.wordpress.com)

  • hejregina

   tack! det ska jag fixa!

 • hurra! grattis!!! låter som på riktigt handen i handsken. kan inte tänka mig en mer lämpad person till detta. puss.

  • hejregina

   <3 <3

 • Nu har jag ju redan sagt grattis (även om jag då inte riktigt visste exakt vad jobbet gick ut på), men nu säger jag grattis igen! Inte nog med IKEA (som är lite av min dröm, heh…) utan även något såhär otroligt kreativt! Så himla himla kul och blir så glad för din skull!

  http://herbariumet.blogg.se

  • hejregina

   tack bea!

 • Men så galet roligt! Vilket drömjobb alltså! Känns som att det passar dig perfekt. GRATTIS!

  http://annamarialarsson.se/blogg

 • Så grymt Agnes! Låter som ett superbra projekt, när får vi se resultatet? Kram och glad sommar!

 • Rebecca

  Åh men wow, gratulerar!
  / http://www.dearpravda.blogg.se

 • Stort grattis! Hur kul som helst ju. Ska bli så roligt att få se resultatet! <3

 • My och Klara

  Åh, vad kul! Supergrattis!!! /My

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar