Annons
Annons

Vad skulle man göra utan?

En till torsdagsbild. Vad man behöver/vill ha/måste ha. Cravings. Annars tror jag att jag är ganska nöjd.
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Jättehärlig bild och jag gillar din header (:

  Sv; ja okej, vad för typ av bok? Skriver du på den redan? (:

 • Jättefint!

  Och tack så jättemycket för din kommentar!

 • Sv; Illustration lär ju vara lätt för dig i alla fall – för du är grym! Men det är lite samma här, har en idé på en bok för unga tjejer som kanske kan funka, men inte riktigt börjat med den (:

 • Ååh taack, det ska jag lägga på minnet 😀

 • Shortsen finns till försäljning i butiken! märkta storlek 10 (UK, ca 36) men jag skulle nog säga 36-38…hög midja.

  Hör av dig om du vill ha dem! kan tänka mig att porto blir 24 kr (men inte säker)

 • Aah – fintfintfint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar