Annons
Annons

våfflor och guldägg

påsk hejregina

Hej! Fy 17 vad skönt med några dagar vår och ledigt! Vi har haft finbesök och ägnat påsken åt våfflor och äggmålning

påskägg hejregina blogg

Mattias kom på att man kunde spraya äggen (!) så årets blev med guld och bläckfläckar

Annons

Annars har jag: firat Mattias på hans födelsedag <3, sett en människa i shorts, blivit av med byggnadsställningarna runt vårt hus!!!!!! <observera inläggets datum, fått en ny bloggkollega, tittat på havet, fotat till ett tidningsrepotage om monthly makers, vaknat 06.00 även när jag får sova ut pga nya vanor, spelat tärningsleken och fått 3 nya kompisbäbisar!

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar