Annons
Annons

Välkommen hem

hejregina.blogspot.com blommorNyutslagen blomma och rangliga sticklingar. Trådställningen var en julklapp från min mor, oanvänd från 50talet.hejregina.blogspot.com blommaOch den här pelargonen har slått rötter i flera månader och ändå har den inte fått någon jord. Vi har för få/små krukor och den är ju ändå så fin.
DELA (17)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Men wow vilken fin tapet! Lite avis är man allt…

  • fint!

  • Åh galet fint!

  • Min favoritgrej just nu (eller, det har varit ett tag) är att sätta ALLA plantor jag kommer över i glasburkar och flaskor så att man ser rotsystemet växa fritt. Så otroligt vackert.
    Blir mäkta sugen på att prova själv med en pelargon nu..

  • Hej. Har scrollat och scrollat och scrollat, suckat och åhw:at högt för mig själv. Så himla fint och pricksäkert. Alltihopa!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar