Annons
Annons

Välkomna, men vad har hänt?

hejregina.blogspot.com fjärilarHär kommer en liten sammanfattning från sommaren till er som har förmånga olästa inlägg på bloglovin och inte riktigt vet var ni ska börja. Detta har hänt sedan sisthejregina.blogspot.com flyttJag och Mattias började sommaren med att sortera hos våra föräldrar och se vad vi skulle ta med till den nya lägenheten

Annons

hejregina.blogspot.com glimt3Och efter ytterligare två veckor i lägenheten fick ni se några glimtar av hur det ser ut

Nu ser jag fram emot en hösttermin där vi riktigt kan bo in oss, gå på mycket loppisar och ha vänner som sover på vårt golv.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Det här var hemskt fiffigt – en post-sommarsammanfattning! Jag tror jag hänger på, om det är okej.

 • Anonymous

  Hej. Var har ni fått tag på världskartan?
  Tack för en fin och inspirerande blogg.
  Kram från Johanna.

 • Hej, den stod oanvänd på mitt förra jobb så jag fick ta med den hem.
  Har tyvärr inte hittat märket på internet. Den är nog köpt på 80talet..
  Men du kan säkert hitta något liknande!
  Tack 🙂

 • wow så mycket snygga möbler ni har! ser gärna mer ur nya lägenheten sedan! 😉

 • Anonymous

  Men vad händer nu i Malmö? Ska du jobba som arkitekt? Har du kanske redan börjat???

 • Ja, jag är också nyfiken på vad du ska hitta på här i Malmö? Är du klar med utbildningen?

 • rensade rummet-bilden: *____*

 • Instämmer med alla talare ovan, och dessutom; vilken underbar rubrik. 🙂

 • IK

  Fantastisk fint, så inspirerende!

 • så najs!

 • så fint det ser ut!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar