Annons
Annons

Växt på växt

hejregina träd3I Tyskland ser träden ut som sagoträdhejregina träd1Jag fastnade helt och hållet, så vackert!hejregina träd5Och drömmer redan om min framtida baksida
DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Ser helt magiskt ut.

  • Oj! Vilken fin blogg du har! Din header är ju ungefär det finaste jag sett. Hit kommer jag absolut igen.

    Och tack! Jag fotograferar med en canon 7D, och på den sitter oftast ett 50mm 1.4 från canon. Helt underbara tillsammans.

  • Ser rett og slett litt eventyrlig ut ja 🙂 Fint!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar