Annons
Annons

veckans projekt

hejregina.elledecoration.se stolen

Jag har i skrivandets skull just strykt den sista delen av vårt golv med vitlut och målat in mig i sovrummet där jag kommer spendera de närmaste 5 timmarna tills golvet är torrt = vi fräschar upp våra golv!!

Annons

hejregina.elledecoration.se vardagsrum

Vi gjorde en lightvariant när vi flyttade in utan att slipa men ångrade oss ganska snabbt att vi inte gjorde det ordentligt när vi ändå hade chansen. Då tvättade vi rent golven med trärens och behandlade ytan med olja utan att luta om. Vissa delar av golvet var väldigt slitna och blev flammiga och ojämna eftersom lutet var nerslitet, samtidigt som andra blev riktigt bra (som vardagsrummet ^). Men eftersom vi inte har några trösklar i valven har vi inte kommit på något bra alternativ för att fixa delarna som inte blev bra.

hejregina.elledecoration.se broderi

Och eftersom denna hösten inte riktigt blev som vi trodde passar vi på att göra saker som annars hade varit svårt att genomföra. Så vi bestämde oss för att göra det ordentligt från grunden. Dessutom har jag inte slipat något golv innan och ville gärna prova. Så i tisdags åkte jag för att hämta golvslipen och de senaste dagarna har varit en enda röra av damm, bärade och svabbande. Och jag tror att det blir himla fint alltså ♡ !

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • Maria

    En fråga, vart är ditt vardagsrumsbord från? Har du målat bordsskivan själv?

  • emma

    hej, först vill jag bara säga hur mycket jag tycker om din blogg! sen vill jag bara fråga om benen på er soffa, är dem från prettypegs tro? jag är så sugen på ett par roligare ben till ikea-soffan. tack för en fin och inspirerande blogg! ♡

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar