Annons
Annons

bästa maten

vegetarisk lasange hejregina

Februarisjukan tog mig så sen sist har jag endast svettats och sovit ☂ Finns ju inget deppigare än att att vara sjuk under den deppigaste tiden på året men nu får det vara nog. Så här kommer istället receptet på min favoritmat som också är superenkel! Det hela går ut på att man värmer två olika blandningar som sen blir var sitt lager i lasagnen:

Annons

Tomatsås:
1 vitlök
1 gullök
1 paket krossade tomater
ca 1 tsk spiskummin
ca 1 tsk sambal oelek
lite honung
salt&peppar

Spenat&kesofyllning:
1 pkt frys spenat (450g)
1 pkt keso (500g)
salt

Sätt ugnen på 225° och ta fram två kastruller. Hacka löken (vit&gul) och fräs i smör i den ena kastrullen. Sen häller du i de krossade tomaterna och tillsätter sambal oelek, honung, salt, peppar och spiskumming (< mer än vad du tror!) I den andra kastrullen tinar du spenaten och tillsätter sen keso och lite salt

(gif) Sen är det bara att fylla formen. plattor > spenatblandning > plattor > tomatsås > plattor > ost > ugnen i 20-30 minuter

= Smaklig måltid. Dessutom är den minst lika god dagen efter och perfekt till matlådor ☼

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar