Annons
Annons

vi är alla helt utom oss!!

vi är alla helt utom oss (hejregina)

Den här boken alltså. Jag är allt eller inget, även med böcker. Slutar efter tio sidor eller läser oavbrutet tills det inte finns något kvar. Men den här var liksom så härlig att ha att jag inte ville att den skulle ta slut. Fick läsa långsamt och korta stunder för att riktigt kunna njuta. En bra historia men framför allt brättad så himla smart. Slutet var okej men helheten var ★★★!

Annons

Och helt utom mig är jag av följande anledningar (om jag tolkar det positivt):
▸ Malmö är extremt varmt! Jag svettas oavsett hur lite jag har på mig och Brita leker utomhus i bara blöja. Då är det ändå snart oktober. I helgen var vi tex på stranden och firade Mattias pappa som fyllde år. Födelsedagsbarnet och Brita badade ▸ Att jag kommer få låna en eldriven lådcykel som jag kommer kunna åka runt i och fynda loppismöbler med (i ett projekt kommunen har) ▸ Livet. Så mycket stort och smått som händer att jag inte riktigt hinner med. Fint ändå

(Och om jag tolkar det negativt)
Vårt fiolfikusträd tappade ett blad igår. Vad händer nu?

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar