Annons
Annons

vi blev kvar

hejregina-stranden

Vi är fortfarande kvar i Mattias familjs stuga! När vi skulle åka hem så kom vi på att vi lika väl kunde stanna lite till. Mattias har åkt in till stan härifrån och jag har suttit och jobbat med halvbra internet och havsutsikt som kompensation =helt okej. Så har vi också kunnat bada, sola och promenera bland ängar x måndagtisdagonsdagtorsdag ♡ här kommer därför en liten lista!

Annons

8036262668_70c8c9d28b_z

Hur ser dina planer ut för sommaren?
Jag ska vara på Öland och i Grekland, vara ute på landet både hos mina och Mattias föräldrar. Vara i Göteborg, ha långbesöksgäster i lägenheten och försöka hinna hänga riktigt mycket i Malmö: cykla till ribban och bada, picknicka, gå på utebio, äta falafel

8746406467_c9c2a64b31_z

Vad ska du göra på midsommar?
Jag stannar här! Några kommer ut och så ska vi äta 3rätters, leka lekar och umgås!

Vilken är din bästa sommarfrukost?
Hallonkräm och riskaka från blårutigt paket

Bästa sommarlåten?
Jag lyssnade så sjukt mycket på Veronicas skiva när den kom och knappt sen dess så nu känns den väldigt sommarfin. Gillar hur man gillade vissa låtar bäst från början och sen blir andra bättre med tiden. Annars sjunger Linnea Henriksson fint om Halmstad

8057941200_cc0c36671d_z

Ska du åka på någon festival i sommar?
Först är det ju festival i Malmö, men sen hoppas hoppas jag att vi kommer till way out west

Vad vill du helst grilla?
Halloumi och tomater med massvis av tzatziki till!

hejregina-glass-fo-CC-88rslag2

Vad dricker du i sommar?
Helst fläder hela tiden. Väldigt gott och barndomsminnen på samma gång

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Luftig kort klänning med bikini redo under

8118491347_3bb506ba27_z

Vad ska du läsa i sommar?
Har fått Nu vill jag sjunga dig milda sånger av Hanna så den är näst ut. Började också på sommarboken av Tove Jansson men eftersom de sista sidorna fattades i den vågade jag inte fastna

Bästa parken?
Folkets park!

7243960916_7a9f0d7e54_z

Bästa badstället?
Snabbdopp på ribban eller länge i varm sjö

Lista från Julia

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

  • elise

    älskar sådana här listor! får så mycket sommarpepp! http://singmyspring.blogspot.com

  • Agnes

    Å, läs sommarboken ändå. Den har inget typiskt början o slut så det gör ingenting att sidor fattas. Världens finaste bok, måste läsas.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar