Annons
Annons

vinnaren är! + rabatt till er andra

hejregina.elledecoration.se pretty pegs 2

Vinnaren är korad i tävlingen och vi hälsar grattis till Malin Svensk Björck! (Pretty Pegs kontaktar dig via mail) Hoppas du blir nöjd med dina ben och att brädbordet blir fint! Dessutom har PrettyPegs bestämt att resten av er får 15% på alla ben under en hel månad framöver!! En liten julklapp till någon kär eller till dig själv? Använd voucher code: hejregina så dras rabatten av i kassan ♫ Och tack till alla er andra som deltog!

Annons
DELA (1)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar