Annons
Annons

workshop på dunkers kulturhus

agnes-hejregina worskop dunkers

På lördag den 28 november kommer jag (och Ines) hålla i en workshop på dunkers kulturhus i helsingborg! Det är gratis men platserna är begränsade och vill man komma skickar man en anmälan till: [email protected] Hade varit så himla kul att träffa några av er ♡

Annons

Vi kommer göra stjärnor! Med hjälp av sladd, lampa och mdf som vi sen dekorerar precis hur vi vill ✽ En personlig adventsstjärna. Workshopen håller på mellan 13.00 -16.30 (finns här på facebook). Från malmö tar man sig enkelt dit med tåg. kram&hej!

DELA (30)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

 • Beatrice

  Det är otroligt synd att det ligger just den enda lördag jag bokat in 🙁 har letat och letat efter den perfekta adventsstjärnan – och så hade jag kunnat göra en egen, men icke 🙁 hoppas på många deltagare dock! 😀

  http://herbariumet.blogg.se

 • KH

  Jag vill så gära pyssla med dig men är på disputation då! Kan vi inte ses snart? Kram Kusin Vitamin i Malmö

 • Karin

  Agnes! Var fick du tag på din lille gran som du hade förra julen? Den var så fin och jag vill himla gärna ha en sån i år, men går det att köpa små granar med rot eller plockar en dem själv?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar