Annons
Annons

Yes

Idag kommer äntligen Mattias hit! Han stannar ända tills tisdag, vilket känns lyxigt. Så fram tills dess ska vi prata, prata och bara vara så mycket vi hinner. Det tråkigaste med att bo i olika städer är att man inte får någon vardag.

Annons

Man ses då och då och ska hinna göra allt och träffa alla på samma gång. Och söndagarna blir så mycket tråkigare när man måste säga hejdå. Jag gillar ju vardagen. Men nu är det inte långt kvar tills han praktik är över då blir han äntligen göteborgare igen. Då ska jag njuta av vardagslivet som bara 17.

DELA (0)
PINNA (0)


hejreginaPROFILBILDspalt

Jag är 26 år och har smilgropar. Mitt andranamn är Regina och mitt första är Agnes. Jag gillar att förgylla min vardag och att vara så engagerad i något att jag glömmer av allt annat. Jag brukar illustrera, fota, göra och göra om saker. Och tycker om i stort sett allt som är fint och fina ord. Jag gråter till alla filmer och hemma har jag väldigt städat eller inte alls. Jag skulle vilja ha outtömlig energi och vara bättre på att skriva brev. Blir jag inte väckt sover jag hela dagen. Jag tänker oftast på tio saker samtidigt och byter ämne tvärt i samtal. Jag tycker om mjuka djur som kaniner och katter, men inte deras hår. Jag skriver gärna små lappar och meddelanden och däremellan äter jag pasta. Jag vill ha ljust omkring mig men tänder nästan aldrig ljus. Mina saker förvarar jag i lådor, gärna mindre lådor i större lådor. Undrar du något får du gärna fråga. Välkommen in.Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar